Medicinsk information


Information og spørgsmål om vores medicin

Vi har et bredt udvalg af medicin med stort potentiale, som er udviklet til både at opfylde behovet hos patienterne og de sundhedspersoner, som behandler dem.

Hvis du som sundhedsperson har spørgsmål til vores medicin, er du velkommen til at kontakte os.

Medicinsk information: Tlf. 43 66 64 62 (man - fre: 08.00-16.30) eller Medical Information

Hvis du ikke er sundhedsperson og du ønsker information om det enkelte lægemiddel, kan du også enten kontakte Medicinsk Information i AstraZeneca, eller klikke på produktnavnet for at læse det godkendte produktresumé eller indlægsseddel.

Hvis du har brug for yderligere information udover det du kan læse i produktresumeet eller indlægsseddel, bedes du kontakte din læge.

Ved spørgsmål om AstraZenecas Covid-19-vaccine (Covid-19 Vaccine AstraZeneca), venligst ring til vores lokale afdeling på +45 89 87 04 78. Du kan også kontakte os via dette link: http://www.contactazmedical.astrazeneca.com/

Bemærk venligst, at AstraZeneca ikke kan rådgive vaccinationsmodtageren eller hans/hendes pårørende om personlige sygdomme eller vaccinationer, men i disse tilfælde beder vi dig kontakte din læge eller den afdeling/klinik, der er ansvarlig for vaccinationen.

 

For at rapportere bivirkninger skal du bruge dette link: Rapporter bivirkninger